Klassisk massage – Yoga massage – Regndroppsmassage

 

Det är vår i luften!! Livet är just nu så intensivt så att  stanna upp och njuta av det som finns runt omkring mig – att uppleva mindfulness precis här och nu är ett skönt sätt att ladda batterierna!

Sedan januari  utbildar jag mig vidare parallellt med arbete! Utbildningen jag nu går är till blivande Kroppspedagog.

Som kroppspedagog kommer jag att arbeta med klassisk massage, yoga massage, MAK – mindfulnessbaserad analytisk kroppsterapi som är en mjuk massage där klienten får utforska tankar, känslor och spänningar i kroppen, samtidigt som du som klient får öva på acceptans, släppa och våga gå vidare. Att bli medveten om att du aldrig kan ta bort saker som hänt som du kanske låter påverka dig både mentalt, känslomässigt och genom olika fysiska tillstånd i kroppen – men att lära sig att acceptera och våga släppa och känna glädje av erfarenheten du har av dina upplevelser. Vidare ingår en mängd andra saker bl.a. anti-gympa, qi-gong.

I fredags gick jag dessutom kurs i regndroppsteknik inom massage med fantastiska eteriska oljor! Utrensande, upplyftande, stabiliserande, läkande! Oljorna kommer från Young Living och under en behandling använder jag 9 olika oljor. Behandlingen börjar på fötterna och går sedan vidare upp till ryggen. En behandling tar ca 1 timme och effekten sitter i upp till en vecka!

Om du är nyfiken och skulle vara intresserad av en behandling – hör av dig till mig via mail eller SMS så bokar vi in en tid!

Mina händer vill börja jobba nu!!

Ha en underbar fortsättning på sköna mars som bjuder på varma dagar och blå himmel

Catarina