Massage

Klassisk Massage – Yogamassage – Regndroppsmassage – MAK 

Som diplomerad Kroppspedagog  erbjuder jag Klassisk massage, Yogamassage och MAK-behandlingar.

Klassisk Svensk Massage  är en djupgående massage som löser upp spänningar i hela kroppen och du får en behaglig och skön avslappning. Regelbunden massage motverkar trötthet, smärta i axlar, rygg och nacke. Dessutom bidrar den till att du känner dig lugnare, mjukare och mer rörlig.

Yogamassage – utförs på matta på golvet och är en djupgående kraftfull massage för hela kroppen där massören använder både händer och fötter. Du som klient har mjuka kläder på dig.

Yogamassage är bra för dig som känner dig spänd och stel, passar utmärkt till idrottsutövare.

MAK – Mindfullnessbaserad Analytisk Kroppsterapi

MAK är en mjuk behandlingform där terapeuten analyserar kroppen och känner in spänningar och låter samtalet gå in i behandlingen för att på så sätt medvetandegöra klienten om sina tankar, känslor, öva på acceptans. Behandlingsformen passar bra för att bli av med smärta och oro.

30 min 45 min  60 min

Regndroppsmassage är en härlig massage där jag använder eteriska oljor och arbetar på fötterna och ryggen. Massagen är mjuk och upplevs mycket avslappnande, utrensande, upplyftande!

Effekterna efter 1 behandling kan sitta i upp till 7 dagar.

60 min

 

Jag har min praktik hemma för närvarande och kan vid behov komma ut till dig!

 

Hur mår du i din kropp?

Boka tid