Kost & Hälsocoaching

KOST & HÄLSOCOACHINGGrön mat
passar dig som vill förbättra din kost och få hjälp med att lägga om din livsstil så att du blir både piggare och friskare. Du kommer att lära dig hur du väljer den bästa kosten för att nå och behålla din idealvikt, optimera din hälsa och få bättre träningsresultat, samtidigt som du blir coachad under vägen och får inspiration och tips till förbättring!

Som hälsocoach ser jag till helheten med flera olika faktorer som påverkar din hälsa, som kost, träning, återhämtning, sömn, miljö och hur du mentalt mår.

Jag förespråkar den gröna maten och raw food som stöttar och balanserar kroppens egna förmåga till optimal hälsa. I coachingen lägger jag upp en plan och kostråd där vi utgår från vad som passar just dig och din livssituation bäst, så vilken nivå vi lägger oss på beror helt på dina mål och ditt dagsläge.

Upplägg och priser

nyhet!   Kickstart!
En kickstart in i din nya livsstil med fokus på bra mat, träning som passar dig!
Ett kostprogram på 9 dagar upp till 30 dagar med kostschema, träningsschema, personlig coachning varje dag via nätet, recept mm.
1.500:-/deltagare

Personlig kost & hälsocoaching
1.700:- inkl 2 träffar, mailcoaching under perioden, analys, coaching, personlig sammanfattning
med kost- och näringsråd samt recept.

Finns även möjlighet att komma par.

Distans kost & hälsocoaching
1.700:- inkl 2 telefoncoachingträffar, mailcoaching under perioden, analys, coaching, personlig sammanfattning med kost- och näringsråd och recept

Uppföljningsträffar
750:-/träff (ca 1 tim)
2.600:-/4 träffar (ca 1 tim)

Kroppsscanning och mått ingår i samband med kost & hälsocoaching (mäter fett/vatten/muskel/vercialt(inre)fett)

Kroppsscanning och mått utanför påbörjad coaching
300:-/tillfälle

Hur vill du göra? Är du redo för nästa steg?

Boka tid

 

Maten är den bästa medicinen
Vad du äter påverkar inte bara hur du mår idag, men även hur du kommer att må om fem, tio eller tjugo år! Ät mat som håller dig frisk, den maten är den bästa medicinen!

Med hjälp av bra och näringsriktig mat kan du hålla dig frisk längre och förhoppningsvis inte behöva börja använda mediciner mot hjärt- och kärlsjukdomar, cancer, diabetes 2.
Din hälsa är ditt eget ansvar och du kan påverka genom att bli mer medveten.

Du är vad du äter!  Och VAD äter du?
Vid 75 års ålder har du ätit sjuttio ton mat! Hur ser dina sjuttio ton ut och hur mår du?

För er som är företagare:

Varför inte ha din Kickoff i ett hälsosammare tema där ni lär er mer om bra kost och kanske till och med att laga god och nyttig mat tillsammans. En riktigt bra teambuildingaktivitet!
Vi på Ewertz CC kan hjälpa ditt företag och dina medarbetare, att äta bättre! Vi arbetar på många fronter med kost; matutställningar, föreläsningar, workshops, frukostföreläsningar och individuella kostrådgivningar. Vi skräddarsyr naturligtvis det som passar just ditt företag och era behov!

Boka in ett kostnadsfritt första möte och se hur vi kan hjälpa er!