Vem är jag?

Catarina Ewertz är Ewertz Coach & Consulting AB

Företaget startades 2012 men har funnits i mina tankar under många år.

Jag ser som min mission att arbeta med kostrådgivning och hälsocoaching för att hjälpa människor och företag att förebygga ohälsa. Jag vill hjälpa människor att hitta vägen till att LEVA SITT BÄSTA LIV NU!

Efter en livshotande sjukdom 2011 – blev klyschan “du lever bara en gång” verklig för mig – insikten var total och helt omvälvande.

Insikten om sjukdomen slog ner som en bomb och skapade en oerhörd inre stress som fick mig att börja leta efter en väg bort från stressen. Så, det var egentligen startskottet för min “nya” väg som på sätt och vis var att hitta tillbaka till kärnan i mig själv.

 

Den röda tråden i mitt liv så här långt är att det alltid har handlat om mötet mellan människor, träning och hälsa. Idag längtar jag efter den nya dagen som ska komma och upplever mitt liv spännande och närvarande.

JAG LEVER MITT BÄSTA LIV NU!

 

 

Utbildningar:

Livet med alla olika arbeten och upplevelser och erfarenheter på många olika nivåer
Träning med många kortare utbildningar bla
SAFE gruppträningsutbildning
LesMills BodyBalance och BodyStep Certifikat
Yoga-kurser/utbildningar, Ashtanga Yoga, Power Yoga, Yoga Fitness, Yoga Flow
Hälsoakademin Europa certifierad coach
Hälsoakademin Stress och friskvårdsterapeut
Hälsoakademin Arbetsmarknadscoach
Many Ways Kost & Näringsrådgivare
Many Ways Viktrådgivare
E-universitetet E-terapeut mot sockerberoende
KIT akademin  Kroppspedagog med klassisk massage, yogamassage, antigympa, qi gong, kroppsavläsning mm.